Top 5 leukste festival tattoos

De leukste tijdelijke tattoos voor zomerfestivals

Ben jij van plan deze zomer weer de nodige festivals te bezoeken? Goede muziek, de zon in je gezicht en een drankje in je rechterhand. Heerlijk, wie heeft daar nu geen zin in! Hoe zorg je nou dat je opvalt tussen al deze festivalgangers? Tijdelijke tattoos zijn de oplossing! De perfecte manier om jezelf te uiten of je lichaam te versieren, zonder dat er permanente gevolgen aan verbonden zitten. In deze blogpost vertellen we je alles wat je moet weten over tijdelijke festival tattoos. We helpen je bij je keuze, vertellen je hoe het werkt en hebben een top 5 zomer festival tattoos voor je samengesteld. Klaar om jouw festival outfit naar het volgende hoger niveau te brengen?

Tijdelijke zomer festival tattoo uitkiezen

Bij het kiezen van een geschikte tijdelijke festival tattoo zijn er verschillende zaken waar je aan moet denken. Hieronder hebben we de zaken op een rij gezet, waar jij aan moet denken bij het uitkiezen van een tijdelijke festival tattoo. 

Kies jouw tijdelijke festival tattoo stijl

Het is belangrijk om je gewenste stijl te kiezen. Misschien wil je wel een tattoo in stijl van het festival dat je gaat bezoeken. Belangrijk om jezelf een aantal vragen te stellen. Wil je een eenvoudige of juist complexe tijdelijke tattoo? Welk formaat wens je? Zorg dat het duidelijk wordt welke tijdelijke festival tattoo jij wenst voor het festival dat je gaat bezoeken. 

Bepaal de gewenste houdbaarheid van de festival tattoo

We hebben twee soorten tattoos, gepersonaliseerde en semi permanente tattoos. Wil je een tijdelijke festival tattoo die slechts een avond of dag blijft zitten? Dan is een gepersonaliseerde nep tattoo echt iets voor jou. Wil je een wat meer realistisch ogende, langer houdbare tattoo? Dan is de semi permanente tattoo het antwoord. Deze blijft tot wel 2 weken zitten en trekt echt in je huid, waardoor deze amper van een echte tattoo te onderscheiden is. Belangrijk dus om te bepalen hoe lang je wilt dat de tijdelijke festival tattoo blijft zitten. 

Zorg voor een goede voorbereiding

Zorg dat de huid waarop je de tattoo wilt plaatsen goed gereinigd en vetvrij is. Breng een semi permanente tattoo ruim 48 uur voor het festival aan, deze heeft namelijk tijd nodig om in te trekken. De gepersonaliseerde nep tattoos zijn direct zichtbaar, dus deze kun je op de dag zelf plaatsen. Lees hier meer over het bevestigen van de tattoos. 

Zorgvuldig aanbrengen

Je hebt een bepaalde plek voor ogen. Zorg ervoor dat je rustig de tijd neemt om de tattoo te bevestigen, zodat het eindresultaat matcht met wat je in gedachten had. 

Top 5 tijdelijke festival tattoos

Om je keuze wat gemakkelijker te maken, hebben we de top 5 meest bestelde festival tattoos voor je in kaart gebracht. 

1. Nep tattoo met eigen tekst.

Wees creatief. Zet bijvoorbeeld een veel gebruikte festival term, de naam van het festival of je favoriete muziekstijl. Je zult zeker weten aandacht krijgen op een festival!

2. Hartjes tattoos.

Verspreid wat liefde op het festival wat je bezoekt! 

3. Grote tijdelijke tattoos of sleeve(s).

Met deze grote tattoos val je zeker op! Perfecte kans om eens te voelen hoe het is om een grote tattoo te hebben. 

4. Vlinder tattoos. 

Sierlijk, tijdloos en stijlvol. Vlinders staan symbool voor de zomer en staan leuk bij iedere outfit. 

5. Champagneglazen.

Geen feest zonder champagne! Een feestelijkere festival tattoo bestaat niet. 

Bestel nu nog je tijdelijke festival tattoo

 Tijdelijke tattoos zijn een fantastische manier om je festivallook te personaliseren en jezelf te uiten. Ze zijn leuk, veelzijdig en het beste van alles, niet permanent. Dus ga je gang, experimenteer met verschillende ontwerpen en maak je klaar om je unieke stijl te laten zien op het volgende zomerfestival!

Zurück zum Blog