5 tattoos voor na een moeilijke periode.

Een tattoo voor na een moeilijke periode

We maken allemaal wel eens momenten mee in het leven die enorm ingrijpend, moeilijk of zelfs traumatisch kunnen zijn. Het leven gaat niet altijd over rozen. Het is niet altijd even makkelijk om deze levens veranderende momenten te verwerken. Het heeft tijd nodig om een verlies van een naaste te verwerken, je beëindigde relatie een plekje te kunnen geven of om te herstellen van een vervelend ongeluk. Uiteindelijk zul je er weer boven op komen en dit alles een plekje kunnen geven. Hoe mooi is het om deze overwinning of misschien het verlies van een dierbaar persoon af te sluiten met een tattoo. In deze blog nemen we je mee in de reden waarom mensen na een moeilijke periode een tattoo zetten, wat de meest gekozen tattoos zijn én waarom je een tattoo eerst moet proberen. 

Waarom zetten mensen een tattoo na een moeilijke periode?

Mensen zetten een tattoo na een moeilijke periode als herinnering aan hun veerkracht & groei tijdens deze moeilijke periode. Je hebt tenslotte te maken gehad met misschien wel de meest ingrijpende fase van je leven. Ondanks deze moeilijke situatie heb jij dit alles toch maar even overwonnen, dat geeft aan dat jij een moedig en krachtig persoon bent. Een tattoo is een mooi symbool om jezelf hieraan te herinneren. Ook zetten mensen een tattoo na het verliezen van overleden dierbaren. De tattoo vertegenwoordigt jouw liefde voor en het gemis van een belangrijk persoon. Een tattoo kan enerzijds een afsluiting zijn voor een moeilijke periode, maar herinnert je anderzijds aan wat je doorstaan hebt. Draag de tattoo met trots. 

Welke tattoos zetten mensen vaak na een moeilijke periode?

Het kiezen van een tattoo na een moeilijke periode is natuurlijk enorm persoonlijk, het belangrijkste is dat jij weet waar het voor staat en dat het ontwerp symbool staat voor hetgeen dat jij hebt doorstaan. Jij moet het mooi vinden en erachter staan. Om je op weg te helpen hebben wij een top 5 van meest bestelde tattoos na een moeilijker periode in kaart gebracht. 

Top 5 tattoos na een moeilijke periode

  1. Hartje. Of je nu uitdagingen met jezelf overwonnen hebt, een dierbare bent verloren of jezelf weer hebt teruggevonden. Een hartje symboliseert de liefde voor jezelf en anderen. 
  2. Zonnetje. Na regen komt altijd zonneschijn. Dat weet jij als geen ander. De moeilijke periode ligt achter je, je begint weer te genieten van het leven. Je voelt de wind eindelijk weer eens in je rug. 
  3. Never give up. Als er iets is wat jij geleerd hebt in de meest moeilijke periode uit je leven dan is dat wel: geef nooit op. Er is licht aan het einde van de tunnel.
  4. Ster. Symboliseert jouw persoonlijkheid, je straalt weer na het overwinnen van de moeilijke periode. Daarnaast kan het staan voor jouw overleden dierbare, die altijd over jou waakt. 
  5. Love yourself. Vergeet niet van jezelf te houden. Wees niet te streng voor jezelf, je bent een moedig en krachtig persoon. 

Probeer eerst een tijdelijke tattoo na een moeilijke periode

Je wilt de moeilijke periode afsluiten met een tattoo en wilt het liefst vandaag nog in de tattoo-shop zitten. Doe het niet! Denk rustig na over de tattoo die het best bij jou past. Experimenteer met verschillende designs, groottes en plaatsen op je lichaam. Probeer een van onze tijdelijke tattoos en kom erachter welke tattoo het beste past bij het einde van jouw moeilijke periode. 

Tilbage til blog