Het verwijderen van een nep tattoo

Ondanks het tijdelijke karakter van een nep tattoo kan het natuurlijk voorkomen dat 'm al eerder wilt verwijderen. Je moet bijvoorbeeld weer naar je werk, waar een tattoo niet is toegestaan. Of je wilde de nep tattoo slechts voor één speciale avond op je lichaam hebben. 

Hoe verwijder je een nep tattoo?

Er zijn verschillende manieren om een nep tattoo te verwijderen. 

Houd er rekening mee dat onderstaande methoden de huid kunnen irriteren of uitdrogen. Test daarom altijd een kleine hoeveelheid van het product op een klein gebied van de huid voordat je het op de hele tattoo gebruikt. Als je huid rood of geïrriteerd raakt na het gebruik van een van deze producten, stop dan met het gebruik en was de huid grondig met water.

Gebruik remover voor tatoeages

Dit is een product dat is ontworpen om tatoeages te verwijderen en kan ook gebruikt worden om nep tatoeages te verwijderen. Volg de instructies op het product om de tattoo te verwijderen.

Gebruik babyolie

Babyolie kan helpen om de tattoo te verwijderen door de inkt op te lossen. Smeer de babyolie op de tattoo en wrijf het zachtjes totdat de tattoo verdwenen is.

Gebruik een warm washandje

Dompel een washandje in warm water en druk het op de tattoo totdat het washandje niet meer warm is. Herhaal dit een paar keer totdat de tattoo verdwenen is.

Gebruik een nagellakremover

Nagellakremover bevat aceton, wat kan helpen om de tattoo te verwijderen. Smeer een kleine hoeveelheid nagellakremover op de tattoo en wrijf het zachtjes totdat de tattoo verdwenen is.

Zurück zum Blog