Het aanbrengen van een nep tattoo

In een eerdere blog vertelde we jullie over de verschillende manieren om een nep tattoo te maken. Vandaag nemen we jullie mee in de manieren om een nep tattoo aan te brengen. 

Huidvriendelijk

Als je een nep tattoo maakt, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je de huid niet beschadigt en dat je hygiënische praktijken volgt om infecties te voorkomen. Gebruik huidvriendelijk materiaal en verwijder de tattoo voorzichtig als je er weer klaar mee bent.

De nep tattoos van tattforaweek.nl zijn gemaakt van huidvriendelijk (niet-toxisch) materiaal, dat dermatologisch getest is. De nep tattoos zijn daarom geschikt voor ieder huidtype. 

Hoe bevestig je een nep tattoo?

Er zijn verschillende manieren om een nep tattoo te bevestigen, afhankelijk van het type nep tattoo dat je gebruikt. 

Gebruik van tattoo-papier

Verwijder de doorschijnende folie van het tattoo papier. Plak de nep tattoos op een droge, schone huid. Druk het tattoo papier (met de tekst/afbeelding) naar beneden op de huid. Gebruik een natte doek of spons om de tattoo aan te drukken. De nep tattoo komt los van het tattoo papier, de nep tattoo is nu op de juiste manier bevestigd. 

Klik hier voor een uitgebreid stappenplan. 

Gebruik speciale tatoeage-verf

Breng de verf aan met een kleine, fijne kwast of een spuitfles. Laat de verf drogen voordat je de huid aanraakt om te voorkomen dat het vervaagt.

Maak een tatoeage van henna

Breng de henna-pasta aan met een spuitfles of een kleine kwast. Laat het een paar uur zitten voordat je het verwijdert.

Zurück zum Blog