Waarom een nep tattoo laten maken?

Het is mogelijk om jouw eigen nep tattoos te laten maken. Op onze website kun je diverse ontwerpen personaliseren met jouw eigen tekst, lettertype of afbeelding. 

Waarom laten mensen een nep tattoo maken?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen om een nep tattoo te laten maken. Hieronder benoemen we de meest voorkomende redenen. 

Proefperiode voor een echte tattoo

Sommige mensen willen eerst een nep tattoo laten maken voordat ze beslissen of ze een echte tattoo willen. Dit geeft ze de kans om te kijken hoe de tattoo op hun huid staat en of ze het echt willen voordat ze zich laten tatoeëren. De nep tattoos van tattforaweek.nl lenen zich hier perfect voor, klik hier voor de gepersonaliseerde nep tattoos. 

Tijdelijke tattoo

Sommige mensen willen gewoon een tijdelijke tattoo om bijvoorbeeld een speciale gelegenheid te vieren of om hun uiterlijk voor een bepaalde periode te veranderen.

Kostenbesparing

Een nep tattoo kan goedkoper zijn dan een echte tattoo. Als iemand niet zeker weet of ze een bepaalde tattoo op lange termijn willen, kan het kiezen voor een nep tattoo een goedkopere optie zijn.

Geschikt voor kinderen

Sommige ouders laten een nep tattoo maken voor hun kinderen als ze te jong zijn om een echte tattoo te laten zetten. Dit kan een leuke manier zijn om de interesse van het kind in tattoos te bevredigen zonder de blijvende beslissing te nemen om een echte tattoo te laten zetten. De tattoos van tattforaweek.nl zijn gemaakt van huidvriendelijk, niet toxisch materiaal en daarom geschikt voor ieder huidtype (dus ook voor kinderen). 

Zonder de pijn

Sommige mensen zijn bang voor de naald of hebben een lage pijndrempel en kiezen daarom voor een nep tattoo in plaats van een echte tattoo.

Zurück zum Blog